bookmate game
Malou Deichmann

Stærk ryg på 10 minutter

Du vil gerne dyrke sport uden smerter, sove godt, uden at lænden gør ondt, sidde på kontoret uden at falde sammen. Du vil gerne være stærk, have en sund udstråling og føle overskud i hverdagen.

10 minutter. Det er alt, hvad der skal til. Med 10 minutters daglig træning kan du opbygge en stærk ryg. Malou Deichmann gennemgår her en række enkle og effektive øvelser, der styrker musklerne i ryggen, i maven og i bækkenet.

Med en stærk ryg bliver du bedre til at løbe, cykle, ligge, gå og sidde. En stærk ryg giver dig en bedre personlig fremtræden og styrker din holdning og den måde, du bevæger dig på.

Bogens øvelser er illustrerede og nemme at udføre. Du skal bare forære din ryg 10 minutters daglig opmærksomhed, som let kan indarbejdes i din morgenrutine.
166 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2017
Godina izdavanja
2017
Izdavač
Gyldendal
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

  John Erdmann Bødkerje podelio/la utisakпре 2 године
  👍Vredna čitanja

  Rigtig god og lærerig bog.

  Morten Nielsenje podelio/la utisakпре 2 године
  👍Vredna čitanja
  💡Poučna
  💤Smooor!

  sabinekirchmeierje podelio/la utisakпре 2 године
  👍Vredna čitanja

Citati

  Morten Nielsenje citiraoпре 2 године
  ØVELSE –
  TRÆN HÅNDENS MUSKLER
  Morten Nielsenje citiraoпре 2 године
  ser denne kropsholdning hos rigtig mange mennesker, som er i den alder, hvor de har små børn. De går måske rundt og laver mad med et barn på den ene hofte, de slæber indkøbsposer, og de har tit travlt. Det er især vigtigt for de mennesker, at de træner mave, ryg, balance og grounding. Meditation vil også være en god idé.
  Morten Nielsenje citiraoпре 2 године
  Lordose og kyfose/lordose stritter i flere modstridende retninger, og derfor bliver kroppen ustabil, og den er som regel overbelastet. Hvis du tænker på den lodrette linje gennem kroppen, så svinger den kyfose krop til alle sider i forhold til linjen. Der er store buer i kroppen, fx svaj i ryggen, tantepukkel, stramme hoftebøjer og overstrakte knæ, så benene nærmest bøjer bagud som bananer. Der kan være spændinger flere steder, typisk flere spændinger på den ene side af kroppen end den anden, så personen ser helt skæv ud, når man ser vedkommende forfra.

Na policama za knjige

  Lise Faber
  Vil læse
  • 575
  • 44
  Magnus Ejlskov
  Mindfullness
  • 11
  • 32
  Helge Nymann Nielsen
  Styrketræning
  • 11
  • 4
  Llova Effie Ceresia Schmidt
  Tarme og sundhed
  • 9
  • 4
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)