bookmate game
da
Knjige
Ulrik Langen

Den afmægtige

De fleste kender historien om dronning Caroline Mathilde og hendes affære med livlægen Struensee. En historie, der endte med Struensees henrettelse og dronningens landsforvisning. Men hvor meget kender vi egentlig til kong Christian 7., der var tredjehjul i dramaet? Med denne bog kommer vi for første gang tæt på den højt begavede og slagfærdige konge, hvis liv gik fra blændende fremtrædender og store forventninger til ensomhed og angst.
765 štampanih stranica
Vlasnik autorskih prava
Politikens Forlag
Prvi put objavljeno
2014
Godina izdavanja
2014
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • Lysanderje podelio/la utisakпре 4 године
  💧Sentiš

  Fantastisk bog der giver et nuanceret billede af en dybt misforstået person i danmarkshistorien. Kan anbefales til alle som vil lære mere om Christian som konge og person.

 • ja59864je podelio/la utisakпре 3 године
  👍Vredna čitanja
  💡Poučna

Citati

 • Thomas Linnemannje citiraoпре 5 година
  Beriderbetjente, kuske og staldkarle var med for at tage sig af alle hestene. Og så var der naturligvis et større hold, der havde med forplejningen at gøre: proviantskriveren, slagter-, bager- og konditorkarle, sølvpoppen og hans personale fra sølvkammeret, mundskænken og så videre. Alene det opvartende personale lagde beslag på 105 sengepladser på slottet i Vallø. Dertil kom herskabernes gæster med tjenere. I Christians følge var blandt andre Reventlow, Sperling, kammerjunker Schmettau, lægen Berger og Reverdil – hver især med en eller flere tjenere. Til at transportere herskaber, tjenestefolk, proviant og gods de 45 kilometer fra København til Vallø, skulle bruges flere hundrede vogne
 • Thomas Linnemannje citiraoпре 5 година
  Med kongefamilien og deres gæster fulgte en hær af tjenende ånder, der skulle opvarte herskaberne: kammertjenere, lakajer, gemakspiger, garderobedrenge, opvarterkoner, pager, fyrbøderdrenge, løbere og husgeråds- og arbejdskarle.

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)