Tab 12 kilo på 12 uger, Henrik Duer, Stine Junge Albrechten
da
Knjige
Henrik Duer,Stine Junge Albrechten

Tab 12 kilo på 12 uger

Tina Holmstrøm Nielsen
Tina Holmstrøm Nielsenje citiraoпре 3 месеца
Et glas vin (100 ml)
1,2 km
En øl (33 cl)
Christian Svane
Christian Svaneje citiraoпре 4 месеца
Din forbrænding falder, i takt med at du taber dig, hvilket gør, at du skal være mere aktiv for at blive ved med at tabe dig i samme tempo.
Ronni Tingkær
Ronni Tingkærje citiraoпре 6 месеци
alle sødemidler, der er kaloriefri. Du kan derfor få ekstra kalorier fra et lightprodukt. Så bru
Camilla Hjort Dalum
Camilla Hjort Dalumje citiraoпре 6 месеци
Vi kan anbefale lifesum og myfitnesspal som gratis apps til kalorietælling samt registrering af træning.
Kristina Lethan
Kristina Lethanje citiraoпре 9 месеци
Tag et stykke papir, og skriv alle de ting ned, som vil hjælpe dig med at nå målet.
Pernille Rasmussen
Pernille Rasmussenje citiraoпрошле године
Et sundere alternativ kan i princippet være hvad som helst, så længe det er sundere end det, du plejer at spise.
Orhan Rizvani
Orhan Rizvanije citiralaпре 2 године
UGERS TRÆNINGSFORLØB RETTET MOD VÆGTTAB
Se her er der et 12 ugers træningsforløb for dig, der vil træne 2, 3 eller 4 x 1 time om ugen i fitnesscentret. Er du utrænet, er der garanti for stor fremgang i formen.
Forløbet kan i princippet også bruges derhjemme, da man ved hjælp af egen kropsvægt og/eller lidt udstyr kan lave de samme øvelser. Og med hensyn til konditionstræning kan man bare åbne døren og tage en løbetur eller springe op på cyklen.
Kapitel 8

Træningsoverblik
I forbindelse med vægttab er det optimalt at lave både styrke- og konditionstræning, da de hver især bidrager med noget, som den anden motionsform ikke kan.
Signe Løvsteen Olsen
Signe Løvsteen Olsenje citiraoпре 2 године
Eksempler på små ændringer:

• Spis kun én portion til aftensmad.

• Drik et glas vin i stedet for to.

• Gå en tur i weekenden.

• Skift sødmælken i kaffen ud med minimælk.

• Drik zero i stedet for almindelig cola.

• Cykl til bageren søndag morgen i stedet for at tage bilen.

• Spis en halv pose slik i stedet for en hel.

Du ved selv bedst, hvor der kan ”strammes op”.
Jette Nielsen
Jette Nielsenje citiraoпре 2 године
første omgang om ikke at have det i nærheden. Det optimale scenarie er selvfølgelig, at du kan have alverdens søde sager foran dig, uden at det påvirker dig. Det kan lade sig gøre efter et stykke tid, når dit mindset har ændret sig.
Derhjemme
Rigtigt mange døjer med den såkaldte ”tyggehygge” foran fjernsynet. Man skal jo have det ”godt”, når man slapper af. Og man synes måske, at man har fortjent det efter en hård dag foran computeren (læs: inaktiv dag). Men har du ikke gjort dig ”fortjent” (se længere nede) til dit sukkerchok, ryger det lige direkte i fedtdepoterne.
Slaget skal ikke slås derhjemme. Når slikket først er kommet inden for dørene, bliver det som regel også spist. Derfor skal du undgå at købe det med hjem. Med andre ord skal ”krigen” udkæmpes i supermarkedet, eller hvor du nu køber
Christoffer Bisander
Christoffer Bisanderje citiraoпре 2 године
Ama’rmad
med skinke og avocado
Christoffer Bisander
Christoffer Bisanderje citiraoпре 2 године
Bananpandekager
med blåbær
Christoffer Bisander
Christoffer Bisanderje citiraoпре 2 године
Granola er honningristet müesli, og her kan det ikke anbefales at bruge sukkererstatning, da honning hjælper til at gøre blandingen gylden og sprød.
Peter Luja Lakner
Peter Luja Laknerje citiraoпре 3 године
Et af de nyere sødemidler, erythritol (også kendt som sukrin), adskiller sig fra de andre ved ikke at indeholde energi og umiddelbart ikke at have bivirkninger
Peter Luja Lakner
Peter Luja Laknerje citiraoпре 3 године
Man kan nemt kende det mættede fedt på, at det er hårdt i køleskabet, hvorimod det umættede fedt er blødt eller flydende.
Peter Luja Lakner
Peter Luja Laknerje citiraoпре 3 године
Protein indgår i de fleste af vores madvarer, men i meget forskellig mængde og kvalitet. Det findes først og fremmest i madvarer fra dyreriget som kød, fisk, indmad, fjerkræ, æg, ost og mejeriprodukter. Proteiner kan også i mere beskeden mængde hentes fra bælgfrugter som bønner, kikærter og linser.
Peter Luja Lakner
Peter Luja Laknerje citiraoпре 3 године
De gode: De sammensatte kulhydrater findes bl.a. i rugbrød, havregryn, fuldkornsris og tørrede bælgfrugter som bønner og linser. Til gruppen af sammensatte kulhydrater hører bl.a. kostfibre. Kostfibre har flere gode egenskaber, bl.a. mætter de godt og fremmer fordøjelsen ved at få maden til at passere hurtigere gennem tarmsystemet.
Peter Luja Lakner
Peter Luja Laknerje citiraoпре 3 године
Efter de første 14 dage begynder vægttabet typisk at gå langsommere. Det sker for alle. Det gode er, at du sandsynligvis har vænnet dig til sulten og din nye sunde mad og motionen, men din tålmodighed står på prøve. Slut fred med den, og stil dig ikke op på vægten hver dag. Når du kigger dig i spejlet om morgenen, kan du heller ikke se den store forandring. Der går ofte uger, inden man kan se nogen forskel i spejlet. Gør du det rigtigt, er det bare et spørgsmål om tid.
Peter Luja Lakner
Peter Luja Laknerje citiraoпре 3 године
Spørgsmål nr. 2 er: ”Hvad kan forhindre dig i at nå målet?”. Lav en liste med de 3-5 største forhindringer, du kan møde. Det kan være alt fra ægtemanden til rygproblemer. Du ved selv bedst, hvad dine forhindringer bliver. Dernæst skal du ud for hvert punkt skrive, hvordan du vil løse udfordringen. På den måde er du bedre forberedt og lader dig ikke så let slå ud, når du støder på den.
Peter Luja Lakner
Peter Luja Laknerje citiraoпре 3 године
Tag et stykke papir, og skriv alle de ting ned, som vil hjælpe dig med at nå målet. Alle tanker er tilladt. List dernæst punkterne efter dem, som er de mest realistiske, og du har din to do-liste.
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)