Kom i form på 6 uger, Anne Bech
da
Knjige
Anne Bech

Kom i form på 6 uger

Čitajte
Personlig træner og fitness-ekspert Anne Bech skærer ind til benet og giver dig som mand præcis det, du behøver, for at komme i form på 6 uger.
140 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2016
Izdavač
Gyldendal

Utisci

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Kako vam se svidela knjiga?

Prijavite se ili se registrujte

Citati

Orhan Bektas
Orhan Bektas je citiraoпрошлог месеца
er kun én eller to gange. Det bliver ALDRIG (!) så slemt igen. Nogensinde.
Du vil blive overrasket over, at dit madbudget vokser. Hvorfor? Fordi kød er dyrt. Fordi grøntsager er dyre. Og fordi økologi er endnu dyrere. Det kan du lige så godt forberede dig på. Der vil jo på den anden side også være masser af andre ting som junkfood og sprut, du ikke bruger penge på (lige nu).
Du bliver utrolig træt om aftenen. Og det er kun godt og naturligt. Følg din rytme, lyt til kroppens signaler, og gå i seng, når du er træt.
Du vil blive overrasket over, at du faktisk godt kan lave mad. Og ja, du kommer måske til at savne flødesovs og pasta ved siden af din bøf. Men du kommer til at spise en kost, der er utrolig tæt på det, vi som mennesker er skabt til, og det kan din krop mærke. Og det skal lige siges, at kosten i denne bog ikke er helsekost. Det er kost for mænd med masser af godt kød. Du får for eksempel lov til at spise bøf til morgenmad. What’s not to like?
Du vil allerede efter 14 dage se tydelige resultater. En af mine mandlige klienter på programmet sagde efter to uger: ”Hvis jeg havde vidst, jeg havde kunnet gøre dét her efter to uger, så havde jeg da bare gjort det noget før!”
Du vil få masser af kommentarer om din beslutning, din måde at spise på, din træning og det, at du holder dig fra mange af de ting, som andre finder nydelse i. Det er bare folks dårlige samvittighed, de lukker lige ud i hovedet på dig. Du kan lade være, det kan de ikke. Det kan godt give en lidt underlig stemning, men mit bedste råd er: Vær stærk, og vær forberedt på, at din beslutning potentielt kan provokere folk, også folk i din nærmeste omgangskreds.
Du vil få svært ved at begrænse, hvor meget du kigger i et spejl. Det er ret motiverende, når du kan se, at din krop faktisk kan forvandle sig på rekordtid. Glæd dig over det, but nobody likes a showoff!

TABURETTEN
– KOM I FORM
STEP BY STEP!
At komme i form handler om at få tre overordnede ting til at gå op i en højere enhed. Jeg plejer at kalde det taburetten. En taburet har tre ben. Fjerner du et af benene, vælter den. Det samme gælder for de 6 uger. De har også tre ben:

DIN TRÆNING
DIN KOST
DIN LIVSSTIL

Na policama za knjige

Livsstil, sundhed & træning, Tine Helen Schlaikjer
Tine Helen Schlaikjer
Livsstil, sundhed & træning
  • 33
  • 36
Vil læse, Henrik Haase Jensen
Henrik Haase Jensen
Vil læse
  • 101
  • 5
Træning, Tino Kenny Jones
Tino Kenny Jones
Træning
  • 6
  • 5
Kroppen, Bettina Nissen Lundberg
Bettina Nissen Lundberg
Kroppen
  • 7
  • 2
Maja, Dorthe Annette Thaysen
Dorthe Annette Thaysen
Maja
  • 98
  • 1
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)