da
Knjige
Catherine Price

Jeg slukker nu

Elsker du din mobil, men synes at den stjæler for meget af din tid? Er der pludselig gået både hele og halve timer, mens du lige har tjekket vejret og dine venners opdateringer eller et par andre i øjeblikket uundværlige ting? Måske er forelskelsen i din kære telefon blevet til træthed, en følelse af stresset tomhed og småfrustration.

Så er det her bogen for dig. Hvis du da ikke i stedet vil give den til en, du kender, der nærmest ikke kan slide blikket fra sine apps.

Den prisbelønnede videnskabsjournalist Catherine Price har prøvet det på sin egen krop og dykker her ned i, hvor hurtigt og effektivt vores smartphones har overtaget vores liv — og hvorfor vi bliver så afhængige. Hun indleder bogen med et brev til sin mobil: Du er den sidste, jeg rører ved, inden jeg går i seng, og den første jeg rækker ud efter om morgenen.

Helt enkelt beskriver hun, hvordan denne afhængighed opstår, og hvordan man på 30 dage kan få et bedre og sundere forhold til sin telefon. For lige som med alle andre forhold kan det gøre underværker at tage det op til overvejelse indimellem. Sidegevinsten er at blive meget mere glad og mindre stresset i livet igen og at genopdage vigtige sider af det, man helt havde glemt. Og bare rolig: det betyder ikke, at du skal leve uden!
176 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2018

Utisci

  Finn Jensenje podelio/la utisakпре 3 године
  💡Poučna

  Uhyggelig læsning.

  Ginie Finkenje podelio/la utisakпре 3 године

  Helt enkelt beskrives I den her bog, hvordan vi på kun 30 dage kan få et bedre forhold til vores mobil og få vores liv tilbage.

  Jeg kommer ikke til at gennemføre de 30 dage, og det har jeg egentlig heller ikke haft nogle intensioner om førend jeg begyndte på bogen.

  Derimod handler det for mig om at overveje, hvor meget bruger jeg min mobil, til hvad og i hvilke sammenhænge- Det er en bog, der giver fin inspiration til små og store ændringer, hvis man ønsker det. Der er da flere ting fra bogen, som jeg vil tage med mig. Så snart der er rettet fokus på det og vi giver det opmærksomhed, er vi allerede et stykke på vej.

  Det pudssige ved den her ebog er, at der er så mange fodnoter, som netop er noget af det der i starten betegnes som en ubevidst stressfaktor, for skal man trykke eller ej. :-)

  Nadia Lindegaard Arpje podelio/la utisakпрошле године
  💡Poučna

Citati

  Lizzy Rita Philipje citiraoпрошле године
  er det helt i orden – du kan kalde det, lige hvad du vil
  Signe Farsø Berkouwerje citiraoпре 2 године
  Mennesker er sociale dyr, og vi vil
  Stephanie Franck Pedersenje citiraoпре 2 године
  Der er jo mange gode grunde til, at vi er vilde med vores smartphones. De er kameraer. De er dj’s. De hjælper os med at bevare kontakten til venner og familie, og de har al den paratviden, vi nogensinde kunne tænkes at få brug for. De fortæller os om trafikken og vejret, de holder styr på vores kalendere og kontakter. Smartphones er vidunderlige apparater.

Na policama za knjige

  Bookmate
  Ugens bog
  • 229
  • 238.3K
  Politikens forlag
  JP/Politikens Forlag
  • 1K
  • 357
  Ginie Finken
  Den samlede pakke
  • 234
  • 8
  Michael Møller
  2019
  • 139
  • 6
  Llova Effie Ceresia Schmidt
  Tarme og sundhed
  • 9
  • 3
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)