bookmate game
da
Knjige
Daniel Goleman

Ledelse med følelsesmæssig intelligens

Følelsesmæssig intelligens og ledelse hænger uløseligt sammen, og i de senere år har den viden opnået bred anerkendelse. Den følelsesmæssigt kompetente leder har lettere ved at opnå succes og nå sine mål, fordi medarbejderne føler sig set og hørt. Med FI i ledelse skabes et positivt arbejdsmiljø baseret på åbenhed og tolerance. Et miljø hvor kritik gives på en kompetent måde og hvor der er plads til humor. Det er en visionær ledelsesstil, der samler medarbejderne og viser en klar retning for de ansatte og for virksomheden.

Den følelsesmæssigt intelligente leder er en socialt intelligent leder. Han eller hun forstår, hvad der driver den enkelte medarbejder.
140 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2014
Godina izdavanja
2014
Izdavač
Gyldendal
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • Andrea Bach Millerje podelio/la utisakпре 3 године
  👍Vredna čitanja

Citati

 • jari73631je citiraoпре 4 године
  Min chef er en fantastisk buffer. Uanset hvilke økonomiske pres han bliver pålagt fra hovedkvarteret – og dem er der mange af – giver han dem ikke videre til os. Det gør lederen af en søsterafdeling i vores virksomhed imidlertid – han underkaster samtlige medarbejdere en personlig kvartalsvis evaluering af deres gevinst kontra tab – selvom der går to-tre år, før de produkter, de udvikler, kommer på markedet.“
 • jari73631je citiraoпре 4 године
  De bedste chefer er dem, der er troværdige, empatiske og har god kontakt med andre mennesker, som får os til at føle os rolige, værdsatte og inspirerede. De værste – som er kølige, besværlige og arrogante – gør os i bedste fald nervøse og i værste fald vrede.
 • jari73631je citiraoпре 4 године
  Det er naturligvis alment anerkendt, at medarbejdere, der er i godt humør, med stor sandsynlighed vil gøre noget ekstra for at behage kunderne og dermed forbedre bundlinjen. Men der findes faktisk en logaritme, der kan forudsige denne sammenhæng: For hver gang der sker en én procents forbedring i serviceklimaet, sker der en to procents stigning i indtjeningen.

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)