Hobbitten, J.R.R.Tolkien
da
Knjige
J.R.R.Tolkien

Hobbitten

Læn dig tilbage og nyd den udødelige romanklassiker om hobbitten Bilbo Sækker, der meget mod sin vilje bliver udpeget af troldmanden Gandalf til at ledsage tretten dværge på deres generobringstogt efter den enorme skat, der nidkært vogtes af dragen Smaug. Og som undervejs tilfældigt render ind i mørkevæsenet Gollum og vinder hans mærkelige ring fra ham i en dyst om ordspil og gåder.

Tolkiens klassiker “Hobbitten” er højaktuel pga Peter Jacksons filmatiseringer. Her på Gyldendal fejrer vi Tolkien og “Hobbitten” på mange planer, bla. med denne flotte udgave med filmomslag. Desuden er romanen blevet nyoversat af en af Danmark største Tolkien-kendere, Jakob Levinsen.

Udgave med filmforside og i nyoversættelse.

332 štampane stranice
Prvi put objavljeno
2013
Izdavač
Gyldendal

Ostale verzije

Utisci

Lotte Stensgaard Lyngbo
Lotte Stensgaard Lyngboje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

Den er rigtig god

Lina Elise Lucas
Lina Elise Lucasje podelio/la utisakпре 3 године
🔮Kompleksna
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

En af de bedste bøger som jeg har læst og som kan læses igen og igen. Den bliver aldrig kedelig og man bliver hvergang helt opslugt af det fortryllende univers fyldt med trolde, elver, dværge, magi og troldmænd.

Kent Medom Christensen
Kent Medom Christensenje podelio/la utisakпре 3 године
👍Vredna čitanja
🔮Kompleksna
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Citati

Bob Albin Johannsen
Bob Albin Johannsenje citiraoпре 3 године
erende, ubehagelige ting! Gør, at man kommer for sent til middag! Jeg kan ikke forestille mig, hvad nogen ser i dem,“ sagde vor hr. Sækker, stak den ene tommelfinger om bag sine seler og blæste endnu en røgring, som var endnu større. Derefter tog han sin morgenpost og begyndte at læse, mens han foregav ikke at tage mere notits af den gamle mand. Han havde besluttet, at han ikke lige var hans type og ville have ham til at gå igen. Men den gamle mand bevægede sig ikke. Han blev stående lænet til sin
Evy Ardilsø
Evy Ardilsøje citiraoпре 7 месеци
Der fik de aftensmad
Kibsdal v/Bo Kibsdal
Kibsdal v/Bo Kibsdalje citiraoпрошле године
t uforståeligt ønske om at styrte hen og afsløre sig og fortælle Smaug hele sandheden. Faktisk var han i alvorlig fare for at komme under dragens fortryllelse. Men han tog mod til sig og talte igen.

„Du ved ikke alt, O Smaug den Mægtige,“ sagde han. „Ikke kun guld bragte os hid.“

„Ha! Ha! Du indrømmer ‘os’“ lo Smaug. „Hvorfor ikke sige ‘os fjorten’ og få det overstået, hr. Lykketal? Det glæder mig at høre, at I havde andre ærinder i disse egne ud over mit guld. I så tilfælde har I måske ikke spildt tiden helt.

Jeg ved ikke, om tanken har strejfet dig, men selv, hvis du kunne stjæle guldet stykke for stykke – et spørgsmål om en hundrede års tid eller deromkring – ville du ikke kunne få det ret langt væk? Duer det til noget på bjergsiden? Duer det til noget i skove

Na policama za knjige

Bog og film, Bookmate
Bookmate
Bog og film
  • 33
  • 192
Young Adult (books), Carina Rita Hansen
Carina Rita Hansen
Young Adult (books)
  • 738
  • 89
Litterære rejser, Bookmate
Bookmate
Litterære rejser
  • 37
  • 76
Fantasy og science fiction, Kristoffer Hoberg Madsen
Kristoffer Hoberg Madsen
Fantasy og science fiction
  • 56
  • 49
Vinterfortællinger, Bookmate
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)