J.R.R.Tolkien

Hobbitten

Læn dig tilbage og nyd den udødelige romanklassiker om hobbitten Bilbo Sækker, der meget mod sin vilje bliver udpeget af troldmanden Gandalf til at ledsage tretten dværge på deres generobringstogt efter den enorme skat, der nidkært vogtes af dragen Smaug. Og som undervejs tilfældigt render ind i mørkevæsenet Gollum og vinder hans mærkelige ring fra ham i en dyst om ordspil og gåder.

Tolkiens klassiker “Hobbitten” er højaktuel pga Peter Jacksons filmatiseringer. Her på Gyldendal fejrer vi Tolkien og “Hobbitten” på mange planer, bla. med denne flotte udgave med filmomslag. Desuden er romanen blevet nyoversat af en af Danmark største Tolkien-kendere, Jakob Levinsen.

Udgave med filmforside og i nyoversættelse.

332 štampane stranice
Prvi put objavljeno
2013
Izdavač
Gyldendal

Slične knjige

Ostale verzije

Utisci

  Lotte Stensgaard Lyngboje podelio/la utisakпре 3 године
  👍Vredna čitanja

  Den er rigtig god

  Lina Elise Lucasje podelio/la utisakпре 4 године
  👍Vredna čitanja
  🔮Kompleksna
  🎯Vredna čitanja
  🚀Čita se u jednom dahu

  En af de bedste bøger som jeg har læst og som kan læses igen og igen. Den bliver aldrig kedelig og man bliver hvergang helt opslugt af det fortryllende univers fyldt med trolde, elver, dværge, magi og troldmænd.

  Kent Medom Christensenje podelio/la utisakпре 3 године
  👍Vredna čitanja
  🔮Kompleksna
  🎯Vredna čitanja
  🚀Čita se u jednom dahu

Citati

  Bob Albin Johannsenje citiraoпре 4 године
  erende, ubehagelige ting! Gør, at man kommer for sent til middag! Jeg kan ikke forestille mig, hvad nogen ser i dem,“ sagde vor hr. Sækker, stak den ene tommelfinger om bag sine seler og blæste endnu en røgring, som var endnu større. Derefter tog han sin morgenpost og begyndte at læse, mens han foregav ikke at tage mere notits af den gamle mand. Han havde besluttet, at han ikke lige var hans type og ville have ham til at gå igen. Men den gamle mand bevægede sig ikke. Han blev stående lænet til sin
  mailtroelsje citiraoпрошлог месеца
  kunne man på de nærmeste vægge svagt ane, at der hang brynjer, hjelme
  Anne-Mette Thiel Hansenje citiralaпрошлог месеца
  !“ Han sagde det for at gøre dem vrede, og for at vise dem, at han ikke var bange for dem – selv om han naturligvis var det, troldmand eller ej. Men de ænsede ham ikke

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)