bookmate game
da
Knjige
Hans Scherfig

Det forsømte forår

Vittig og bedsk satire over forholdene i et københavnsk gymnasium omkring 1920. Det er den moderne klassiker om Den sorte Skole, der i sin fantasiløshed, åndløshed og terperi knuser de modtagelige barnesjæle, der kommer inden for dens mure. Den gamle lektor Blomme dør efter at have spist et forgiftet maltbolsje, men først ved gymnasieklassens 25 års studenterjubilæum kommer det frem, hvem der tog sin hævn over den gamle tyran. Ny udgave med nyt omslag.
183 štampane stranice
Prvi put objavljeno
2016
Godina izdavanja
2016
Izdavač
Gyldendal

Ostale verzije

Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

  kirstenand07je podelio/la utisakпре 6 месеци
  👍Vredna čitanja

  Maria Camilla Ventrup Petersenje podelio/la utisakпре 2 године
  👍Vredna čitanja
  🎯Zdrav
  😄HAHA

  Christian Mje podelio/la utisakпре 2 године
  👍Vredna čitanja
  🎯Zdrav

Citati

  Lars Balle Jensenje citiraoпре 2 године
  Luk kun dit vældige gab op, du hvalfisk, og spyt dine ypperlige kundskaber ud! Dølg ikke din viden for os andre, vær ikke nærig og påholdende med din lærdom, men lad os også få lov til at sole os lidt ved din forstands lys! –
  Trine Saugstrupje citiraoпре 6 година
  Og der er alle de andre med embede og myndighed og anseelse. De havde drømt om noget andet, før maskineriet tog dem og tildannede dem. De vidste ikke, hvad der blev gjort ved dem, da de blev opdraget og formet til det, de er. Og de ved det ikke endnu. De ved ikke, at de er forkrøblede og forkerte som kinesiske misfostre, der er opdrættet i krukker og vaser. De har fået embeder. Men man tog alle deres forår fra dem.
  b9126271360je citiraoпрошле године
  det blå vand. Og han beregnede, at de måtte være overbelastede på en uforsvarlig måde. Der er såmænd nok heller ikke tilstrækkeligt med redningsbælter til alle passagererne, og det var i virkeligheden skandaløst. Men når ulykken først er sket, så skal der nok blive truffet en mængde sikkerhedsforanstaltninger. Nu er man ligeglad. Sådan er det altid i dette land.
  Han syntes, at aftenluften var lidt skarp her ved vandet. Han savnede alligevel sit uldne halstørklæde. Og han rømmede sig og tog den lille ovale blikæske med maltbolsjerne op af lommen. Udvalgte et pænt regelmæssigt firkantet bolsje og puttede det i munden.
  Han syntes med det samme, at det smagte noget bittert Men det

Na policama za knjige

  Amalie Marie Vennike
  Klassikere
  • 20
  • 54
  Gitte Stokvad Brix
  Klassikere
  • 21
  • 26
  Trine Saugstrup
  Klassikere
  • 19
  • 2
  Jesper Thomsen
  De fede historier
  • 81
  • 1
  Jesper Hansen
  Dansk litteratur
  • 22
  • 1
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)