bookmate game
da
Toni Morrison

Blå, blå øjne

Obavesti me kada knjiga bude dodata
Da biste čitali ovu knjigu otpremite EPUB ili FB2 datoteku na Bookmate. Kako da otpremim knjigu?
Pecola vokser op i de raceadskildte amerikanske 1940’ere. Overalt møder hun modstand, foragtes både af sorte og hvide. Men i sine drømme har hun blå, blå øjne, som sin højtelskede lyshårede dukke.

Morrisons debutroman fra 1970.
Ova knjiga je trenutno nedostupna
203 štampane stranice
Vlasnik autorskih prava
Politikens Forlag
Prvi put objavljeno
2019
Godina izdavanja
2019
Prevodilac
Inge Rifbjerg
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • mariellajensenje podelio/la utisakпре 4 године

  Den her bog.. den er på alle måder så rig. På smukke sætninger, vilde karakterer, formidable scener, dyb visdom og stor sorg over racismens enorme kraft. Jeg kan kun anbefale den.

 • Kim Fogtje podelio/la utisakпре 4 године
  👍Vredna čitanja
  💡Poučna
  🎯Zdrav
  🚀Čita se u jednom dahu

Citati

 • Kim Fogtje citiraoпре 4 године
  De sagde slet ikke noget til mig. Kun en så på mig. Så på mit ansigt, mener jeg. Jeg så lige tilbage på ham. Han slog øjnene ned og rødmede. Han vidste vel, vil jeg tro, at jeg måske ikke var nogen hest, der var ved at fole. Men de andre der. De vidste det ikke. De gik videre. Jeg havde set dem snakke med de hvide kvinder: “Hvordan har vi det så? Skal vi have tvillinger?” Bare drillerier, selvfølgelig, men pæn snak. Rar, venlig snak.
 • Kim Fogtje citiraoпре 4 године
  Den gamle var ved at lære de unge om babyer. Vise dem, hvordan de skulle gøre. Da han kom til mig, sagde han: ”Se, disse her kvinder får I ikke noget besvær med. De føder med det samme og uden smerte. Fuldstændig ligesom heste.”
 • Kim Fogtje citiraoпре 4 године
  Ved at sætte fysisk skønhed lig med dyd, ribbede hun sit sind for alt, lagde bånd på det og samlede selvforagt i massevis. Hun glemte lyst og ømhed, ganske enkelt. Hun betragtede kærlighed som egoistisk parring, og romantik som det åndelige mål. Det blev for hende en kilde, hvoraf hun øste de mest destruktive følelser, skuffede den, der elskede hende, og forsøgte at spærre den, hun elskede, inde ved at stække friheden på enhver måde.

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)