da
Toni Morrison

Blå, blå øjne

Obavesti me kada knjiga bude dodata
Da biste čitali ovu knjigu otpremite EPUB ili FB2 datoteku na Bookmate. Kako da otpremim knjigu?
Pecola vokser op i de raceadskildte amerikanske 1940’ere. Overalt møder hun modstand, foragtes både af sorte og hvide. Men i sine drømme har hun blå, blå øjne, som sin højtelskede lyshårede dukke.

Morrisons debutroman fra 1970.
Ova knjiga je trenutno nedostupna
203 štampane stranice
Prvi put objavljeno
2019
Prevodilac
Inge Rifbjerg

Slične knjige

Utisci

  Mariella Harpelunde Jensenje podelio/la utisakпрошле године

  Den her bog.. den er på alle måder så rig. På smukke sætninger, vilde karakterer, formidable scener, dyb visdom og stor sorg over racismens enorme kraft. Jeg kan kun anbefale den.

  Kim Fogtje podelio/la utisakпре 10 месеци
  👍Vredna čitanja
  💡Poučna
  🎯Vredna čitanja
  🚀Čita se u jednom dahu

Citati

  Kim Fogtje citiraoпре 10 месеци
  Når jeg tog den med i seng, strittede de hårde, stive lemmer imod mit kød – de koniske fingerspidser på de buttede hænder kradsede. Hvis jeg vendte mig i søvne, stødte det kolde hoved sammen med mit eget. Det var en højst ubekvem, åbenlyst aggressiv sovekammerat.
  Bente Christiansenje citiraoпрошле године
  Pecola ventede sin fars barn
  Mariella Harpelunde Jensenje citiralaпрошле године
  Det at vide, at der fandtes sådan noget som at stå uden tag over hovedet, skabte en sult i os efter ejendom, besiddelse. Den sikre besiddelse af en have, en veranda, en vingård. Besiddende sorte brugte al deres energi og al deres kærlighed på reden. Som hektiske, desperate fugle overpyntede de alting; nussede og puslede om deres hårdt tilkæmpede hjem; henkogte, syltede og konserverede hele sommeren for at fylde skabene og hylderne; de malede, pillede og pirkede i hvert hjørne i huset. Og disse huse knejsede som drivhus-solsikker blandt de rækker af ukrudt, som de lejede huse var. Sorte, der boede til leje, kastede stjålne blikke efter disse ejede haver og verandaer og lovede sig selv højt og helligt at købe sig “et rart lille sted”. I mellemtiden spinkede og sparede de og stuvede alt, hvad de kunne, ind i deres lejede knaldhytter, mens de så frem til den dag, de ejede noget.
  Cholly Bree

Na policama za knjige

  Politikens forlag
  JP/Politikens Forlag
  • 1K
  • 357
  Kim Fogt
  To-be-read
  • 220
  • 2
  Niels Schmidt
  Moar
  • 114
  Mathias Lysdal Alrø
  Emma
  • 109
  Miriam Hjortegaard Ruus
  Vil læse
  • 42
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)