da
Katrine Memborg,Stephanie Karma

GEGGO – fra vild teenager til businesskvinde og mor

Obavesti me kada knjiga bude dodata
Da biste čitali ovu knjigu otpremite EPUB ili FB2 datoteku na Bookmate. Kako da otpremim knjigu?
Stephanie Karma, af mange kendt som Geggo, er en fighter, der nærmest er vokset op for rullende kameraer som yngste medlem af Familien fra Bryggen. Hun har ikke altid haft et problemfrit liv, og i bogen fortæller hun ærligt om barndommen, om udfordrende, vilde teenageår, hvad rollen som mor har gjort ved hende, og om hvorfor Cengiz er den helt rigtige for hende.

I bogen beretter Stephanie også om at være på tv og arbejde tæt sammen med familien, men samtidig skulle finde sig selv og skabe sin egen karriere som influencer. Om pressen, haters, fans og om at måtte arbejde ekstra hårdt for at bevise sit værd. De kampe, hun tog som teenager, har hun vendt til noget positivt, og i dag er hun inspirerende for unge kvinder, underholdende og spændende for Bryggen-fans, har over en halv million følgere på Instagram og er mor med stort M.
Ova knjiga je trenutno nedostupna
213 štampanih stranica
Vlasnik autorskih prava
Politikens Forlag
Prvi put objavljeno
2020

Utisci

  Christina Skriver Ahlgreen Haaje podelio/la utisakпрошле године
  👎Možete propustiti

  Ikke særlig velskrevet, desværre - og også lidt intetsigende. Men den er nem at læse, og meget hyggelig, hvis man mangler noget (meget) let.

  louiseberg85je podelio/la utisakпре 2 месеца
  👍Vredna čitanja
  🎯Vredna čitanja
  🌴Knjiga za plažu
  🚀Čita se u jednom dahu
  🐼Lagano štivo
  💧Sentiš

  Helt fantastisk bog også lydbogen (Geggo læser selv op) så det virker mere som om hun selv sidder og fortæller om sit liv

  Linda Carina Scharff Mortensenje podelio/la utisakпре 7 месеци
  👍Vredna čitanja
  💡Poučna
  🎯Vredna čitanja
  🚀Čita se u jednom dahu
  😄HAHA

  Elsker den!

Citati

  Kim Lundqvistje citiraoпре 6 месеци
  andet. Jeg ville være en cool mor. Sådan én, der klædte mit barn på i kønsneutrale farver og bare havde et kæmpe overskud til det hele. Sådan blev det ikke. Jeg endte med en datter, der udelukkende går i kødpølse-farvet tøj og måske lidt for ofte får take-away. Den erkendelse var svær i starten, for det var jo ikke lige meningen, at det skulle
  Pia Nanna Jensenje citiraoпре 7 месеци
  lligevel var det nok godt for alle, at jeg kom på ef‍
  Mischa Hjort Andersenje citiraoпре 8 месеци
  ville nok føle en form for svigt i sådan en situation, men det har jeg aldrig. Min mor har altid været god til at få mig til at føle mig tryg – selv i en tid, der egentlig var utryg. Jeg vidste, at hun ville mig, og at det ikke var min skyld, at vi ikke kunne være sammen. Det var bare sådan, det var, og så måtte jeg få det bedste ud af det. Min mor kunne heller ikke bruge til noget, at jeg stortudede og satte mig imod. Hun ville bare have fået endnu mere dårlig samvittighed over at skulle væk fra mig. Allerede dengang var jeg bevidst om ikke at belemre hende med noget. Jeg skulle nok klare den.

Na policama za knjige

  Politikens forlag
  JP/Politikens Forlag
  • 1.1K
  • 360
  Henrik Nauta Hemmingsen
  Biografi
  • 79
  • 68
  Helle Vedel
  Biografier
  • 70
  • 8
  Heidi Thuesen
  Læste bøger
  • 28
  • 2
  Bettina M.Albæk
  Bettinas Boghylde 1
  • 167
  • 1
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)