Den guddommelige matrix, Gregg Braden
da
Knjige
Gregg Braden

Den guddommelige matrix

Čitajte
De gamle meditationsmestre har altid vidst det. Nu har videnskaben bevist det. Universet er et levende net af energi. Med et suverænt overblik og i et klart og enkelt sprog forbinder Gregg Braden moderne kvantefysik, gammel visdom og loven om tiltrækning på en måde, så vi alle kan forstå den utrolige sammenhæng, vores liv er en del af.

I 1944 udtalte Max Planck, kvanteteoriens ophavsmand, at denne matrix er det felt, hvor alt fra stjerner til livets dna har sin oprindelse. Nyere videnskabelige opdagelser bekræfter nu, at den guddommelige matrix er virkelighed. Det er dette manglende led i vores forståelse, der udgør universets beholder, sammenhængen mellem vores fantasi og vores virkelighed, og det spejl i vores verden, der viser os, hvad vi skaber med vores overbevisninger.

I Den guddommelige matrix præsenterer Gregg Braden 20 nøgler til bevidst manifestation, hvor vi lærer at omsætte drømme til virkelighed. Med eksempler fra videnskaben og dagligdagen viser han os, at det kun er vores forestillinger, der begrænser os, og at det verdensbillede, vi lever med, er ved at forandre sig.

Bogen udkom på engelsk 2006, og den danske oversættelse fulgte i 2007.
309 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2018
Izdavača
Gyldendal, Borgen

Utisci

Kenneth Garcia Breilev
Kenneth Garcia Breilevje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

Citati

Mikkel Tang
Mikkel Tangпре 8 месеци
Når vi først forstår, at vi har et valg med hensyn til, hvad vi ser som vores virkelighed, er det næste spørgsmål, der som regel dukker op: „Hvordan gør vi det? Hvordan bærer vi os ad med at se en person som helbredt, hvis vedkommendes krop ser ud til at være syg?“ Begyndelsen til svaret er, at vi skal være villige til at se ud over illusionen om, hvad verden viser os. I eksemplet med en af vores kæres sygdom blev vi opfordret til at se videre end til den sygdom, personen har oplevet, og tænke på vedkommende som helbredt og mærke, hvordan det er at være sammen med ham eller hende i denne nye virkelighed.
Men hvis vi vil vælge en anden mulighed, er vi nødt til at gøre mere end blot tænke på den nye måde at være på eller blot ønske, at vores kære allerede var blevet rask. Dette er måske det vigtigste forbehold i forbindelse med dette verdenssyn og det, der kan udgøre den største faldgrube. I vores frygt for at miste de mennesker, steder og ting, vi har mest kær, er der en fristelse til at håndtere det overvældende i situationen ved at benægte den virkelighed, som springer os i øjnene, ved simpelthen at sige, at vi ikke tror på det. Men hvis vi ikke også udfører de handlinger, som erstatter den skræmmende virkelighed med en, der helbreder, vil vores mangel på accept med sikkerhed ikke føre til ret meget andet end frustration og skuffelse.
Jeg har personligt oplevet at miste venner, som gik i denne fælde og i dag ikke længere er i denne verden. Selv om kun de kan vide, hvad der i virkeligheden skete i deres hjerte og sind, før de gik bort, havde jeg lejlighed til at overvære nogle af deres troskampe. Deres argumentation lød: „Hvis jeg er sådan et magtfuldt væsen, hvorfor lider jeg så stadig af denne sygdom? Jeg har ændret mine overbevisninger … hvorfor er jeg ikke blevet rask?“
Emnet er dybsindigt, personligt og følsomt. Og svaret kan ofte kalde stærke følelser frem, når man diskuterer, hvad der „er“, hvordan universet ser ud til at fungere, og hvor Gud passer ind. Det hele kan opsummeres således: Der er en hårfin og skrøbelig balance mellem at vælge en ny virkelighed og rent faktisk at gå igennem med de tanker, følelser og overbevisninger, som fremkalder det ønskede resultat i
Kenneth Garcia Breilev
Kenneth Garcia Breilevje citiraoпрошле године
Bohm kalder den „skabende virksomhed i de dybereliggende lag af virkeligheden
Kim Friemann
Kim Friemannje citiraoпрошле године
Alle ting, som I beder om ærligt, direkte … inde fra mit navn – vil I blive givet. Indtil nu har I ikke gjort dette … Så bed uden skjult motiv og vær omgivet af jeres svar – Vær indhyllet i det, I ønsker, så jeres glæde kan være fuldkommen.“68

Na policama za knjige

Selvudvikling, Mette Grau
Mette Grau
Selvudvikling
  • 50
  • 12
Vil læse, Amalie Marie Vennike
Amalie Marie Vennike
Vil læse
  • 82
  • 3
Hannes bøger, Sofie Knop Lund
Sofie Knop Lund
Hannes bøger
  • 60
  • 1
 Chris, Christian Bøtker
Christian Bøtker
Chris
  • 77
Christina, Christina Skifter Ehmsen
Christina Skifter Ehmsen
Christina
  • 46
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)