bookmate game
da
Knjige
Alex Schulman

Overleverne

Tre voksne brødre er sammen kørt op gennem Sverige til den ødegård, hvor de har tilbragt alle deres barndoms somre. Det er første gang i tyve år, de er tilbage. Med sig har de deres mors aske, som de vil sprede ved stedet.


Som børn legede de frit på klipperne omkring det lille hus, badede i søen og gik på opdagelse i skoven. Men der skete noget, som gjorde, at de aldrig tog tilbage. Noget, de aldrig har talt om. De tre brødre har meget forskellige erindringer om den sidste skelsættende sommer, om deres forældre, og om det, der fik alt til at gå i stykker.


Overleverne er en rørende og foruroligende roman om at genopleve sin barndom som voksen. Om at forstå sin familie og de hændelser, man er formet af.

.
205 štampanih stranica
Vlasnik autorskih prava
Lindhardt og Ringhof
Prvi put objavljeno
2021
Godina izdavanja
2021
Prevodilac
Charlotte Glahn

Ostale verzije

Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • Jens Astorje podelio/la utisakпре 5 месеци

  Tja

 • Flemming Todbjerg-nielsenje podelio/la utisakпре 6 месеци
  👍Vredna čitanja

  Livsklog

 • Stine Birgitte Frederiksenje podelio/la utisakпрошле године
  👍Vredna čitanja

  Tung læsning 😰

Citati

 • Hans Riisje citiraoпре 2 месеца
  Benjamin betragter Pierres ryg, lytter til urinen, der ram
 • Monaje citiraoпре 3 године
  Men de talte ikke om det, der var sket, det havde de aldrig gjort, og det gjorde de heller ikke nu, for ingen af dem vidste, hvordan man skulle gøre, og måske var det ikke nødvendigt, måske var stilheden det smukkeste, de kunne have sammen, for der var kun Benjamin og faren, moren var der ikke, og de var frie og rene, uden hendes kraftfelt, som to medfanger, der var brudt ud af fængslet og pustede ud efter flugten, smagte på friheden sammen. De talte ikke, ikke rigtigt, men måske var de alligevel lykkelige den dag, hvor de opmærksomt så sig omkring i rummet, og indimellem mødtes deres blikke, og de smilede til hinanden.

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)