bookmate game
da
Knjige
Anna Grue

Mysteriet i Genbrugsen

En række dødsfald sker blandt en flok frivillige i en af Nykøbing Sjællands genbrugsbutikker. Først ét, så et andet af de ældre mennesker mister livet. Politiet mener, det er af naturlige årsager, men den tror efterlønneren Anne-Maj Mortensen ikke på. Stædigt går hun i gang med selv at opklare sagen midt i hverdagslivet med familiemiddage, slankekure, hundeopdragelse og havearbejde.
270 štampanih stranica
Vlasnik autorskih prava
Lindhardt og Ringhof
Prvi put objavljeno
2020
Godina izdavanja
2020

Ostale verzije

Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • Thrine Vestergaard Jakobsenje podelio/la utisakпре 4 месеца
  👍Vredna čitanja

  Skøn bog

 • Peter Birk Wulffje podelio/la utisakпрошле године
  👎Možete propustiti
  💩Smeće

  Meget banal historie.

 • Steen Hyldig Andersenje podelio/la utisakпрошле године
  👍Vredna čitanja

  Jae…… stille og rolig

Citati

 • Anette Ellegaardje citiralaпре 3 године
  Det ved hendes familie selvfølgelig, men det sker af og til, at en gæst uforvarende tager opstilling ude i køkkenet for at slå en hyggelig sludder af eller tilbyde sin hjælp, så Anne-Maj er nødt til lige at markere sig: Værsgo, tag et glas vin, og sæt dig ind i stuen, søde.
 • Hansje citiraoпре 2 године
  ”Det kan det da også godt være, det er.” Iben klikker snorens karabinhage fast i Mortensens halsbånd og retter sig op igen. ”Men jeg tager altså en snak med hende. Hvis der er noget i vejen, vil jeg gerne vide det, så jeg kan gøre noget ved det.”
 • Signe Skrydstrup Dorph-Petersenje citiralaпре 3 године
  Man skal ikke forsøge at kommunikere med Anne-Maj, når hun kokkererer. Hvis man gør det, mister hun både tråden og overblikket og bider fra sig. Det ved hendes familie selvfølgelig, men det sker af og til, at en gæst uforvarende tager opstilling ude i køkkenet for at slå en hyggelig sludder af eller tilbyde sin hjælp, så Anne-Maj er nødt til lige at markere sig: Værsgo, tag et glas vin, og sæt dig ind i stuen, søde. Jeg kommer med maden, når den er færdig.
  Trods den let krigeriske attitude er køkkenarbejdet dog først og fremmest forbundet med varme følelser. For Anne-Maj er det ikke bare en kær hobby; den er samtidig hendes foretrukne måde at vise følelser på. I hver eneste ret er kærlighed en vigtig ingrediens. Det er sådan, hun viser sin datter, sit barnebarn og sine venner, hvor meget de betyder for hende. Det ved hun, og det ved de, om ikke andet, så i deres underbevidsthed.

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)