Esther Perel

Erotisk intelligens

Vi forventer, at vores parforhold skal være romantisk og både følelsesmæssigt og seksuelt tilfredsstillende. Er det så underligt, at mange forhold bryder sammen under vægten af de krav? Det er svært at oparbejde spænding, forventning og begær med det samme menneske, som man ønsker tryghed og stabilitet hos. Men det er ikke umuligt. Esther Perel har 7 millioner views på TED Talk. Bogen er oversat til 26 sprog.

Esther Perel har mere end 20 års erfaring som praktiserende parterapeut og er toneangivende i sin skarpe, tankevækkende og også provokerende tilgang til intimitet og sex. I Erotisk intelligens undersøger hun det komplekse i at fastholde lysten i et længerevarende parforhold. Hun udfordrer paradokset mellem tryghed og begær og viser gennem cases og eksempler, hvordan I får lysten hjem igen. Med humor og indsigt vil Erotisk intelligens forandre den måde, du lever og elsker på.
314 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2016
Izdavač
Gyldendal

Utisci

  Karin Reinholt Madsenje podelio/la utisakпре 2 године
  💡Poučna

  Meget sigende og inspirerende

  lisbethfolsachje podelio/la utisakпрошлог месеца
  👎Možete propustiti

  Camilla Lund Mellinje podelio/la utisakпрошлог месеца
  👍Vredna čitanja

Citati

  Eva Jeanette Johannessenje citiraoпре 4 године
  Som alle par går de igennem faser, hvor begæret aftager – når de er væk fra hinanden eller bare optaget af deres egne projekter og deres egne liv – men de går ikke i panik, bliver ikke skræmte for, om noget helt basalt skulle være galt med dem. De ved, at erotisk intensitet tiltager og aftager, at begæret kan stå højt på himlen og forsvinde i perioder. Men hvis de er tilstrækkeligt opmærksomme, kan de vække spændingen igen.
  annetteropkeje citiraoпре 9 месеци
  Når vi elsker, løber vi altid en risiko for at miste – i form af kritik, afvisning, adskillelse og til syvende og sidst døden – uanset hvor hårdt vi prøver at forsvare os mod det. At indføre uvisheden i et forhold kræver nogle gange blot, at vi slipper illusionen om bestandighed. Når vi erkender det, så kan vi igen få øje på den iboende mystik i vores partner.
  Cathrine Lindvigje citiraoпре 10 месеци
  krop eller en andens erotiske rum, uden at være skrækslagne for, om vi bliver slugt op. Samtidig har vi brug for at kunne gå ind i vores eget indre, overgive os til selvoptagethed i den andens nærvær og tro på, at den anden stadig er der, når vi vender tilbage, at han eller hun ikke føler sig afvist af vores midlertidige fravær. Vi har brug for at kunne knytte os uden at være bange for at miste os selv, og vi har brug for at kunne opleve os selv som afgrænsede individer uden at føle os forladt.

Na policama za knjige

  Jackie
  Self Help
  • 102
  • 3
  Kirsten Donaldson
  Kirstens
  • 143
  • 2
  Søren Esbjørn
  Dating
  • 30
  • 2
  Hair & Lashes By Tanja v/Tanja Lauritzen
  Casper
  • 10
  • 2
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)