Sve popularniji "NA" žanr

Bookmate
Bookmate
New Adult je žanr u kojima glavni likovi imaju izmedju 18 i 25 godina. Predstavlja prekretnicu između Young Adult i Adult žanra. Zbog toga su najčešće teme u ovim romanima odlazak na univerzitet, prva seksualna iskustva, prve ozbiljne veze, prvo zaposlenje itd. Vrlo često mogu da sadrže i nešto eksplicitniji sadržaj jer autori živote mladih prikazuju baš onakvima kakvi zaista jesu bez mnogo uvijanja, pa se ne preporučuje mlađima od 18 godina.
Ovo je relativno mlad žanr u književnosti koji je mnogim mladima, ali i onim starijima, za vrlo kratko vreme postao veoma omiljen. Mladima jer se mogu pronaći u mnogim pričama, dok one starije obično vraća u ono što ljudi smtraju najlepši period odrastanja i stasavanja - u periode prvih pravih ljubavi, mature, fakulteta, ali i svih problema i prepreka koje taj period sa sobom nosi.
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeSve popularniji "NA" žanrпре 16 дана
Kada je njena baka umrla i ostavila joj polovinu kuće na ostrvu Akvinek, nije ni slutila da je druga polovina pripala Džastinu, momku koji je bio tinejdžer kada mu je slomila srce.
Najgore od svega je što nije došao sam, i ona shvata da sada kad ne može da ga ima, želi ga više nego ikada ranije.
Kao pas i mačka, Penelopi Vord
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeSve popularniji "NA" žanrпре 16 дана
Ni Tejt ni Majls ne misle da je ono što su osećali kada su se prvi put upoznali bila prava ljubav na prvi pogled. Oni se čak nisu ni dopali jedno drugom kao osobe. Međutim, ono što su oboje osetili, bila je ogromna fizička privlačnost od koje nisu mogli pobeći.
S obzirom da ona nema vreme na za ljubav, a on ljubav ni ne želi, odlučuju se za najbolje moguće rešenje — seks bez obaveza. Međutim, sve bi bilo savršeno da su se pridržavali dva jednostavna pravila koja su bila ustanovljena na početku njihove veze — ne zapitkuj o prošlosti i ne razmišljaj o budućnosti.
Surova ljubav, Kolin Huver
Kolin Huver
Surova ljubav
  • 1.1K
  • 244
  • 112
  • 54
Knjige
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeSve popularniji "NA" žanrпре 16 дана
Bestseler autorke New York Timesa.

Počelo je kao obično jutro u vozu na putu za posao. Dok me nije opčinio momak koji je sedeo nedaleko od mene. Vikao je na nekog preko telefona kao da je ceo svet njegov.
Šta taj nadmeni frajer umišlja? Da je bog? Da budem iskrena, izgledao je božanski.
Na sledećoj stanici ustao je tako naglo da mu je ispao telefon.
Možda sam ga uzela. Možda sam pogledala sve fotografije u telefonu i okrenula nekoliko brojeva. Možda je danima ostao kod mene — dok nisam skupila hrabrost da mu ga vratim.

„Ova knjiga ima sve, uzbudljiva je, duhovito napisana, sočna. Nasmejaće vas, probudiće leptiriće u stomaku, srce će vam brže zakucati, zaustavljaćete dah. Zaljubićete se.“ Sheila's Book Corner
Gospodin Nadmeni, Penelopi Vord, Vaj Kiland
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeSve popularniji "NA" žanrпре 16 дана
Bri Preskot stiže u mali grad na obali jezera u Mejnu, u nadi da će naći mir, daleko od sećanja na strašnu noć u kojoj joj je poginuo otac. Ona ne sluti da će tu upoznati osobu koja ne može rečima da iskaže ono što oseća, ali ume da voli.
Arčer Hejl živi sam na svom imanju, gotovo neprimetan. Izgnanik bez glasa, u gradu u kojem je generacijama njegova porodica vodila glavu reč, izopšten je iz ovog malog mesta. Tragedija koja ga je zadesila u detinjstvu ostavila je trag na njegovom srcu, a ljudi oko njega nisu mu dozvolili da rane zacele.
Nije ni sanjao da će mu susret s Bri promeniti život. Da bi Arčer ponovo našao svoje mesto među ljudima, moraće da otvori srce ženi okovanoj sećanjem na jednu užasnu noć.
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeSve popularniji "NA" žanrпре 16 дана
Prvi roman u serijalu "On Dublin Street" jedne od najpopularnih autorki NA žanra.

Pre četiri godine Džoslin je napustila tragičan život u Sjedinjenim Državama i počela iznova u Škotskoj, zakopavši tugu, ugušivši demone i odlučno nastavivši dalje kroz život ne vezujući se ni za koga. Njen samački život joj godi — sve dok se ne preseli u Dablin strit, gde će upoznati čoveka koji će joj iz temelja uzdrmati pažljivo čuvan svet.
Brejden Karmajkl je navikao da dobija sve što poželi, i odlučan je da odvede Džoslin u krevet. Znajući koliko je zatvorena za nove veze, Brejden joj daje ponudu kojom će zadovoljiti njihovu snažnu uzajamnu privlačnost bez ikakvih obaveza.
Ali Džoslin prekasno shvata da Brejden želi više od strasti. Tvrdoglavi Škot želi da otkrije tajne… duboko skrivene u njenoj duši.

Zadivljujuće strastven i opasno romantičan, roman Dablin strit je očaravajuća priča o iskupljujućoj snazi ljubavi. Ukoliko vam se ovaj prvi deo bude dopao, na Bookmate servisu možete naći kompletan ovaj serijal u izdanju izdavačke kuće Laguna.
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeSve popularniji "NA" žanrпре 16 дана
Bestseler autorka New York Timesa i Wall Street Journala Vaj Kiland napisala je zabavan ljubavni roman pun erotskog naboja u kojem Ris, savremena njujorška devojka, igrom slučaja upoznaje dopadljivog neznanca, da bi se mesec dana nakon susreta na razgovoru za posao ispostavilo da će joj on biti novi — šef.
On mi je sve, Vaj Kiland
Vaj Kiland
On mi je sve
  • 1K
  • 152
  • 101
  • 50
Knjige
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeSve popularniji "NA" žanrпре 16 дана
Sjajan nastavak romana Zanesena autorke S.K. Stivens!

Nakon bolnih posledica, Kira shvata da u ljubavnom trouglu nije moguće izbeći izdaju. Ona želi da nauči iz svojih grešaka i više ih ne ponovlja. Odlučna je u nameri da nikada više ne bude okrutna na taj način, a ponajviše ne prema jednom osećajnom i talentovanom čoveku koji ju je osvojio. Međutim, život je prepun različitih stranputica, a ni jedna veza ih nije pošteđena. Može li Kirina ljubav opstati uprkos velikom izazovu? Lakše je zavoleti nego razviti poverenje…
Zavedena, S.K. Stivens
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeSve popularniji "NA" žanrпре 16 дана
Prvi roman iz serijala "After" koji je Ana Tod prvo objavljivala na internetu, dosegao je neverovatnih milijardu onlajn čitanja, a kad je izašao u štampanom izdanju, postao je veliki hit u Nemačkoj, Francuskoj, Italiji i Španiji, a kasnije i u čitavom svetu.

Kada je Tesa upoznala Hardina, njen život se u potpunosti promenio.
Tesa je uzorna devojka koja ima simpatičnog, poudanog dečka. Zna šta želi, ambiciozna je i majka joj pomaže da ostvari svoje ambicije.
Kada se uselila u studentski dom, upoznala je Hardina. Njegov izgled i ponašanje ostavljaju utisak surovog i okrutnog mladića. Tesa bi trebalo da ga mrzi, i zaista ga i mrzi, dok jednog dana ne ostane nasamo s njim u njegovoj sobi.
Kada se poljube u njoj se budi do tada nepoznata strast i jaka želja za njim.
Tesa već ima momka kod kuće, ali joj je Hardin neodoljivo privlačan i zagonentan.
After 1, Ana Tod
Ana Tod
After 1
  • 883
  • 227
  • 57
  • 73
bookmate icon
Jedna cena. Obilje knjiga
Ne kupujete samo jednu knjigu već celu biblioteku… po istoj ceni!
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)