bookmate game
da
Knjige
Peter Bastian

Altid allerede elsket

«Efter at Mesterlære udkom i 2011, er der sket mange afgørende ting i mit liv. Jeg kan se, hvordan forestillingen om det gode, det højere og den bedste udgave af mig selv har været en drivkraft, men også hvordan den forestilling har skabt fjendskab i mit eget liv.Bogen handler om, hvordan jeg er kommet til forsoning med mig selv — fred i eget hus. Og om efter et langt liv at have fundet et nyt syn på kærlighed.»Peter BastianDen 20. marts 2017 Sådan skrev musikeren Peter Bastian, en uge før han døde efter flere års sygdom, 73 år gammel. Ordene faldt som en indledning til denne bog, der gengiver Bastians begejstring og forundring over at være nået frem til en tro på at være altid allerede elsket. Et tankevækkende indblik i et menneskes inderlige længsel efter kærlighed.Bogen blev til ved en samtale på Arresødal Hospice, hvor forfatteren Tor Nørretranders var på besøg 11 dage før Peter Bastians død. De to venner talte sig gennem alt det, Peter Bastian havde på hjerte. En let redigeret båndudskrift blev til bogens tekst. Bogens billeder er udvalgt af Lars H.U.G. blandt tegninger og malerier udført af Peter Bastian gennem et langt liv.
135 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2017
Godina izdavanja
2017
Izdavač
Gyldendal

Ostale verzije

Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • Carl Jakob Bundgaard Christensje podelio/la utisakпре 3 године
  👍Vredna čitanja
  🎯Zdrav

  Læst i 2020

 • Ella Ostermannje podelio/la utisakпре 6 година
  💡Poučna
  🚀Čita se u jednom dahu

  Smuk

 • Annette Holstje podelio/la utisakпре 7 година

  Tak for de sidste ord Peter 🙏

Citati

 • Christian Lundby Thorvaldsenje citiraoпре 3 године
  er genialt, for det er nøjagtig det der sker. Du hører dine forestillinger om, hvad det er der sker, i stedet for at høre, hvad der sker. Der bliver du afskåret fra virkeligheden i en eller anden ekstrem grad.
 • Christian Lundby Thorvaldsenje citiraoпре 3 године
  på et eller andet tidspunkt, så kan man gribe sig selv i, at man faktisk ikke lever i virkeligheden, men at man lever i sine begreber om virkeligheden. Der er det der berømte citat: ”Du hører ikke et kvæk, du hører en frø.”
 • Christian Lundby Thorvaldsenje citiraoпре 3 године
  Da oplever du, at nogle gange så flyder kærligheden, nogle gange gør den ikke. Og der kan jeg se, at det der tit forhindrer mig i at få kærligheden til at flyde og har forhindret mig i at få kærligheden til at flyde, det er, at jeg faktisk ikke ser øjeblikket. Jeg ser øjeblikket omgivet af et stakit af forestillinger om, hvordan øjeblikket skal udvikle sig. Og så ser du ikke øjeblikket, for så lever du i en repræsentation af øjeblikket, som var din idé om øjeblikket

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)