Oprah Winfrey

Hvad jeg ved med sikkerhed

En meget ærlig, personlig og inspirerende bog fuld af livskloge klummer fra en af verdens mest kendte og respekterede kvinder. Hun blev undfanget ved et uromantisk engangsknald. Hun var et uønsket barn, født uden kærlighed. Den eneste følelse, hun husker fra sin opvækst, er ensomhed. I dag er hun en af verdens mest respekterede og beundrede offentlige personligheder. I bogen her fortæller hun om, hvordan hun, mod alle odds, har skabt sig et liv fuldt af stjernestunder og nære, varme venskaber.
128 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2015

Ostale verzije

Utisci

  Camilla Kwiatkowskije podelio/la utisakпре 3 месеца
  👍Vredna čitanja
  💡Poučna
  🎯Vredna čitanja

  Anne Vigantje podelio/la utisakпрошле године
  🙈Ne drži pažnju
  💤Smooor!

  Camillaje podelio/la utisakпре 3 године
  👍Vredna čitanja

Citati

  Janice Akizaje citiraoпре 2 године
  Når du ikke ved, hvad du skal gøre, er mit bedste råd at undlade at gøre noget, indtil klarheden indfinder sig. Og klarheden fremskyndes ved at forholde sig rolig og være i stand til at høre ens egen stemme i stedet for omverdenens stemmer.
  Patrycjaje citiraoпре 2 године
  Midt i et latterbrøl tænker jeg somme tider: Er det ikke bare en gave – efter så mange års sene telefonsamtaler at have en, der siger sandheden til mig, og at kunne grine så højt ad det?
  Helle Charlotte Schmahlje citiraoпре 4 године
  Se, hvad der kommer ind i dit liv, hvis du bruger mere tid sammen med dine børn. Giv slip på din vrede over for din chef eller kollega og se, hvad du får til gengæld. Vær kærlig over for dig selv og andre, og se kærligheden blive gengældt. Denne regel virker hver gang, om du er klar over det eller ej. Den optræder i de små ting, i de store ting og i de allerstørste ting.
  I dag prøver jeg at gøre gode ting og være god mod alle, jeg møder. Jeg sørger for at bruge mit liv på gode gerninger. For jeg ved med sikkerhed, at det, jeg tænker, siger og gør, alt sammen vil vende tilbage til mig. Og det samme gælder for dig.

Na policama za knjige

  Nadia Lavard í Dali
  Kunsten at være kvinde
  • 61
  • 13
  Helle Vedel
  Biografier
  • 69
  • 8
  Anette Karna Johansen
  Anette
  • 710
  • 4
  Jackie
  Self Help
  • 102
  • 3
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)