da
Knjige
Tomas Lykke

Der er kun én chef – kunden

Danske Bank blev som resten af bankverdenen hårdt ramt af finanskrisen i 2008, og i årene efter fulgte krise på krise.

Tomas Lykkes nye bog fortæller historien om, hvor nødvendigt og effektivt det var, da Danske Bank besluttede sig for at skabe forandringer — og gå helhjertet ind i at opdyrke en ny virksomhedskultur. De satsede på udefra-ind-tænkning.

Hvordan kom Danske Bank videre fra sin store nedtur i omdømme og den massive kundeflugt — og fik ændret kursen fuldstændigt? Hvordan fik en ny direktør sat skub i forandringen? Og hvad var drivkraften bag den hurtige forandring? Og hvad kan andre lære af processen hos Danske Bank.

Der er kun en chef — kunden har fokus på Thomas Mitchells organisation, Personal Banking i Danmark, som er den enhed, der betjener bankens danske privatkunder.
211 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2016

Utisci

  👍
  👎
  💧
  🐼
  💤
  💩
  💀
  🙈
  🔮
  💡
  🎯
  💞
  🌴
  🚀
  😄

  Kako vam se svidela knjiga?

  Prijavite se ili se registrujte

Citati

  Maja Spangsberg Jakobsenje citiraoпре 4 године
  Mere fokus på nye forretningsmodeller: Jeg tror, det bliver helt afgørende, at banker i fremtiden forstår at skabe nye forretningsmodeller, som på én gang gør kunderne glade og kan fungere som nye indtægtskilder, der kan blive til platforme for vækst. Den gode nyhed er, at behovet er der. Men bankerne skal blive bedre til at spotte kundebehov og bruge disse som udgangspunktet for udvikling
  Maja Spangsberg Jakobsenje citiraoпре 4 године
  Fra september 2016 kan man opleve en ny version af Danske Banks hjemmeside, hvor man har ændret fokus fra produkter og ydelser i retning af livssituationer.
  Maja Spangsberg Jakobsenje citiraoпре 4 године
  Jeg tror, at kombinationen af digitaliseringsindsatsen og videreudvikling af den personlige service rummer potentialet til at bringe Danske Bank i mål. Det er den samlede værdi af disse indsatser, der bygger fremtidens kundeloyalitet, og som gør, at Danske Bank kan have en chance for at blive nummer 1 i 2020.

Na policama za knjige

  Kristine Schiøtt Højmose Thomsen
  Fagligt
  • 46
  • 495
  Jesper Haugaard Hansen
  Faglitteratur
  • 15
  • 34
  Rikke Normand Kristensen
  Fars fede bøger
  • 5
  • 1
  Gitte Rolsted Christensen
  Gitte
  • 50
  Anders Sørensen
  Anders
  • 39
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)