bookmate game
da
Knjige
Henry David Thoreau

Walden

Filosoffen og digteren Henry David Thoreau skrev sit hovedværk Walden — Livet i skovene for over 100 år siden, mens han boede alene i et lille hus ved bredden af skovsøen Walden Ponds. Det er en bog om naturen og menneskets forhold til den — og Thoreaus poetiske og bidske optegnelser er velkomne og vedkommende i en tid, der trues af økologiske katastrofer.
382 štampane stranice
Prvi put objavljeno
2015
Godina izdavanja
2015
Izdavač
Gyldendal

Ostale verzije

Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Citati

  Christian Jensen Kværndrupje citiraoпре 2 године
  Hvor intens min oplevelse end er, kan jeg mærke at en del af mig ligesom ikke er en del af mig, men en kritisk tilskuer, der ikke er med i oplevelsen, men observerer den; og den del er ikke mere jeg end den er du.
  Jonna Grethe Løsslje citiraoпре 2 године
  Hvorfor skal vi altid stige ned på et plan, hvor den trægeste opfattelsesevne kan være med, og værdsætte det som almindelig sund fornuft? Den mest almindelige fornuft er de sovendes, og den udtrykker de ved at snorke. Sommetider er vi tilbøjelige til at slå de alt for stærke i hartkorn med de svage i ånden, fordi vi kun kan fatte en brøkdel af deres tankers styrke.
  Jonna Grethe Løsslje citiraoпре 2 године
  Jeg forlod skovene af lige så god en grund som jeg havde haft til at flytte derud. Måske forekom det mig at jeg havde mange flere liv at leve og ikke kunne afse mere tid til netop dette. Det er underligt, hvor let og umærkeligt vi glider ind i et bestemt spor og gør det til den slagne landevej

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)