bookmate game
da
Knjige
Henry David Thoreau

Walden

Filosoffen og digteren Henry David Thoreau skrev sit hovedværk Walden — Livet i skovene for over 100 år siden, mens han boede alene i et lille hus ved bredden af skovsøen Walden Ponds. Det er en bog om naturen og menneskets forhold til den — og Thoreaus poetiske og bidske optegnelser er velkomne og vedkommende i en tid, der trues af økologiske katastrofer.
382 štampane stranice
Prvi put objavljeno
2015
Godina izdavanja
2015
Izdavač
Gyldendal

Ostale verzije

Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Citati

  • Paul Cje citiraoпре 3 године
    I al slags vejr, når som helst, dag og nat har jeg bestræbt mig på at skærpe min sans for de enkelte øjeblikke, skære mærker for dem i min stok; at stå netop der hvor to evigheder, fortid og fremtid, mødes, nemlig i nuet; at balancere på denne smalle streg. Undskyld mig, hvis jeg af og til udtrykker mig uklart, men der er flere hemmeligheder i min håndtering end i de flestes; jeg ønsker dem ikke, de ligger bare i min håndterings natur. Jeg ville med glæde fortælle alt hvad jeg ved om den og aldrig nogensinde male „adgang forbudt“ på min låge.
  • Christian Jensen Kværndrupje citiraoпре 3 године
    Hvor intens min oplevelse end er, kan jeg mærke at en del af mig ligesom ikke er en del af mig, men en kritisk tilskuer, der ikke er med i oplevelsen, men observerer den; og den del er ikke mere jeg end den er du.
  • Jonna Grethe Løsslje citiraoпре 3 године
    Hvorfor skal vi altid stige ned på et plan, hvor den trægeste opfattelsesevne kan være med, og værdsætte det som almindelig sund fornuft? Den mest almindelige fornuft er de sovendes, og den udtrykker de ved at snorke. Sommetider er vi tilbøjelige til at slå de alt for stærke i hartkorn med de svage i ånden, fordi vi kun kan fatte en brøkdel af deres tankers styrke.

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)