Underkastelse, Michel Houellebecq
da
Knjige
Michel Houellebecq

Underkastelse

Čitajte
Paris 2022. Litteraturprofessoren François lever et liv med færdigretter, købesex og halvhjertede forhold til yngre kvindelige studerende.  Det eneste han for alvor går op i er den dekadente forfatter Huysman, som han har skrevet doktordisputats om. Men med det forestående præsidentvalg begynder hans stille liv at kæntre. For at undgå at det højreekstremistiske parti Front National kommer til magten går de øvrige partier i koalition med Det Muslimske Broderskab, og den karismatiske Mohammed Ben Abbes indsættes som landets nye præsident. Han indfører en slags sharia-light, og efterhånden begynder det franske samfund at ændre sig: Kvinderne trækker sig fra arbejdsmarkedet, arbejdsløsheden falder markant, de universitetsansatte konverterer til islam — og også François må tage sit liv op til revision.
250 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2015

Ostale verzije

Underkastelse, Michel Houellebecq

Utisci

Morten
Mortenje podelio/la utisakпре 4 месеца
👍Vredna čitanja

Er ikke helt sikker på jeg køber præmissen om muslimsk magtovertagelse, og gik næsten kold i overtagelsesforløbet, men det er en vild bog som griber fat i nogle meget grundlæggende mekanismen på samfunds og individ plan

Ivan Gaarskjær
Ivan Gaarskjærje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

Provokerende fremskrivning af Europas udvikling.

Lars Pedersen
Lars Pedersen je podelio/la utisakпре 2 месеца
👍Vredna čitanja
💡Poučna
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Citati

Ulrik Hauschildt Sparholt
Ulrik Hauschildt Sparholtje citiraoпре 22 дана
Nej, det var rigtigt nok, heller ikke her; alene ordet humanisme gav mig en lille smule lyst til at kaste op
Morten
Mortenje citiraoпре 5 месеци
Det var i sandhed en underdrivelse: Faktisk havde jeg aldrig talt med hende før, jeg kendte endda kun til hendes eksistens på grund af en indirekte antydning min far var kommet med den sidste gang vi talte sammen to år tidligere.
Henrik Guldager Johnsen
Henrik Guldager Johnsenje citiraoпре 6 месеци
Men kun litteraturen kan give én denne fornemmelse af kontakt med et andet menneskes bevidsthed, med denne bevidsthed i sin helhed, inklusive dens svagheder og dens storhed, dens begrænsninger, bagateller, fikse ideer og overbevisninger; med alt det der bevæger den, interesserer den, ophidser den eller frastøder den. Kun litteraturen gør det muligt for én at få kontakt med en afdøds bevidsthed, en kontakt der er mere direkte, mere dyb og fuldkommen end selv den kontakt man opnår i samtale med en ven – for uanset hvor dybt og varigt et venskab er, vil man aldrig hengive sig lige så fuldstændigt til en samtale som man hengiver sig til den blanke side, hvor man henvender sig til en ukendt modtager.

Na policama za knjige

Vive la France, Bookmate
Bookmate
Vive la France
  • 12
  • 25
Michel Houellebecq, Bookmate
Michel Houllebecq, Thomas Aaby Berdal
Thomas Aaby Berdal
Michel Houllebecq
  • 7
  • 13
Gode bøger, Sten Sagen
Sten Sagen
Gode bøger
  • 148
  • 10
Skønlitteratur, jonathan kirkedal
jonathan kirkedal
Skønlitteratur
  • 80
  • 3
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)