Stine Pilgaard

Min mor siger

En ung kvinde bliver forladt af sin kæreste og flytter ind i sin fars præstegård. Her forsøger hun at få hold på kærlighedens væsen, mens omverdenen blander sig med velmente råd: veninden og spindoktoren Mulle, en tålmodig læge, ejendomsmæglermoren, der taler i slogans og deler ud af sin livserfaring på en måde, der gør jeg-personen virkelig træt, og præstefaren, der citerer Pink Floyd, spiller 500 og regner med det hele løser sig af sig selv. Med en vis desillusioneret kynisme giver hun sig selv lov til at sørge og være på tværs, højtråbende, højstemt, plakatfuld, småfilosofisk og pseudointellektuel, skingrende FOR MEGET, indtil der igen tændes lys for enden af tunnelen.

Min mor siger er korte uddrag af samtaler, der handler om at tale forbi hinanden, føle sig misforstået og ensom. Samtalerne brydes af monologer af erindringer, bekendelser, kærlighedserklæringer og raserianfald dedikeret til alle hendes tidligere kærester og forelskelser, som hun har svært ved at give slip på.
117 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2012

Slične knjige

Ostale verzije

Utisci

  Benner Skovby Hansenje podelio/la utisakпре 4 месеца
  🙈Ne drži pažnju

  Efter 7 kapitler har den stadig ikke fanget mig. Måden at skrive på gør mig forpustet.

  Arne Jul Madsenje podelio/la utisakпре 9 месеци

  1

  Per Vadje podelio/la utisakпре 9 месеци
  👍Vredna čitanja

  Sjov, poetisk og fyldt med gode, satiriske iagttagelser. En ung kvinde forlades af sin kæreste, får støtte af sin præste-far, ejendomsmægler-mor, statskundskabstuderende veninde og videnskabelige læge og finder så sammen med en ny kæreste. Dét er ikke en vild spændingskurve at blive trukket igennem. Men turen, der foregår gennem små vidunderlige samtaler, hvor alle taler forbi hinanden og alligevel får noget ud af det, er vidunderlig. Og så er det rart at være i læseselskab med lutter elskelige mennesker.

Citati

  Rikke Bækgaard Christensenje citiraoпре 4 месеца
  Min far har en bog om Victor Borge der hedder Smilet er den korteste afstand. Jeg er skeptisk over for smil, det er den vestlige verdens mest overvurderede muskelsammentrækning lige efter orgasmen. Jeg tror at den korteste afstand mellem mennesker findes i en enkelt uoverlagt sætning der skulle være forblevet uudtalt.
  Diana Engemann Jacobsenje citiraoпре 5 месеци
  Vi er jo ikke engang tæt på at være tredive, siger Mulle, børn er noget man får, når man ikke længere tror at man kan udrette noget i verden, det er den sidste krampetrækning man foretager for at give sit liv mening
  Lone Kvaalen Lundhøjje citiraoпре 9 месеци
  Vi er jo ikke engang tæt på at være tredive, siger Mulle, børn er noget man får, når man ikke længere tror at man kan udrette noget i verden, det er den sidste krampetrækning man foretager for at give sit liv mening.

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)