da
Pease Barbara,Allan

Hvorfor mænd ikke hører efter og kvinder ikke kan læse kort: forstå forskellene på mænd og kvinder

Obavesti me kada knjiga bude dodata
Da biste čitali ovu knjigu otpremite EPUB ili FB2 datoteku na Bookmate. Kako da otpremim knjigu?
Har du også undret dig over, hvorfor en mand, der læser avis, ikke kan høre, når man beder ham gå ned med skraldet? Og hvorfor kvinder altid vil tale alting rigtig godt igennem? Og hvorfor mænd kommer med løsningsforslag, men hader at få gode råd? Ja, så er du langt fra den eneste og kan finde mange af svarene i denne humoristiske guide til det gode, men svære samliv.
«Bogen, som er ligefrem og morsom, forklarer, hvorfor mænd og kvinder er så forskellige. Ud over en humoristisk vinkel på disse forskelle præsenterer bogen også en række løsningsforslag til, hvordan mænd og kvinder kan håndtere det svære samliv, og hvordan de kan ændre deres liv til det bedre ved at lære det andet køns hemmeligheder at kende.» — Bryllupsmagasinet

Det australske ægtepar Allan og Barbara Pease er eksperter i kropssprog og har skrevet en lang række bøger om parforhold og kønsforskelle. Parrets bøger har haft stor international succes, og mange af dem er udkommet på dansk.
Ova knjiga je trenutno nedostupna
281 štampana stranica
Prvi put objavljeno
2019

Utisci

  Anne Louise Slyngborg Kronborgje podelio/la utisakпре 2 године
  🌴Knjiga za plažu

  Det er meget sjov - specielt i starten - men jeg synes den gentager sig selv meget og virker meget meget overfaldisk og generaliserende. Fik den tanke, at det måtte være en meget gammel bog - for den beskriver på nogle punkter helt forældede holdninger

  Elisabeth Christensenje podelio/la utisakпре 3 године
  🚀Čita se u jednom dahu
  😄HAHA

  Den er sjov og god

  Nanna Skovgaard Eriksenje podelio/la utisakпре 4 месеца
  👍Vredna čitanja
  🔮Kompleksna
  💡Poučna

Citati

  miabjoergje citiraoпре 2 месеца
  I flere skoler i England er drenge og piger adskilt i visse fag som engelsk, matematik og naturlære. Fx tillader Shenfield High School i Essex hvert af kønnene at lære i omgivelser hvor der ikke er konkurrence fra det modsatte køn. Ved matematikprøver får pigerne spørgsmål der har at gøre med haveindretning, mens drengenes prøver handler om isenkram. Denne type adskillelse udnytter de naturlige forskelle i drenges og pigers kodning, og resultaterne er imponerende. I engelsktimerne opnår drengene fire gange så gode resultater som gennemsnittet i landet, og pigernes matematik- og naturfagskarakterer er næsten dobbelt så høje som i andre skoler.
  Christine Egedal Pedersenje citiraoпре 5 месеци
  jomfruer
  Manden er nødt til at lære at forstå at kvindens formål ikke er at vise at der er noget galt med ham. Det er at hjælpe ham, og han burde ikke tage det personligt. Kvinden ønsker at gøre den mand hun elsker endnu bedre, men han opfatter det som om han ikke er god nok. En mand vil ikke indrømme fejltagelser, for så tror han ikke hun kan elske ham. Men i virkeligheden elsker kvinden sin mand endnu mere, når han kan indrømme at han har taget fejl.
  Simon Schultzje citiraoпре 6 месеци
  af de største problemer menneskeheden står over for i dag er, at dens ophøjede idealer og adfærdsbegreber er millioner af år forud for dens egen genetiske virkelighed.

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)