bookmate game
da
Knjige
Svend Åge Madsen

Se dagens lys

Vi er i fremtiden. Et ungt par gør i fællesskab oprør mod systemet — det system, der styrer mennesket, verden, livet, og som styres af en enkelt datamat. Ved hjælp af systemet har man søgt at fjerne kilderne til menneskelig ulykke ved at give hver eneste indbygger en ny tilværelse, en ny familie og et nyt arbejde — hver dag. Hver nat flytter man rundt på dem for at standse den kontinuitet i deres liv, som oftest er årsagen til sorg og smerte. Som man kunne forvente, går det galt, da to beboere forelsker sig i hinanden og ønsker at være sammen mere end én dag. Bogen filmatiseres i 2003.
186 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2014
Godina izdavanja
2014
Izdavač
Gyldendal

Ostale verzije

Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • Lars Christiansenje podelio/la utisakпре 6 година
  🔮Kompleksna
  🎯Zdrav

  Livsbekræftende og dyster på samme tid. En tankevækkende bog som gennem en beskrivelse af en mulig fremtid implicit tegner et smukt billede af vores nutid og sætter tingene i perspektiv og får læseren til endda at glædes over de tunge ting i livet.

 • Helene Simonsenje podelio/la utisakпре 4 године
  🚀Čita se u jednom dahu

  En bog der sætter en masse tanker i gang; om samfundssyn og individet. Har livet mening uden risikoen for at opleve sorg, smerte og uret?

 • Brian Sandberg Larsenje podelio/la utisakпре 7 година
  👍Vredna čitanja
  🚀Čita se u jednom dahu

  Fantastisk bog. Mange interessante perspektiver

Citati

 • Lena Kjemsje citiraoпре 4 године
  Vi har haft et liv, i stedet for en lang række dage, siger Maya eftertænksomt
 • Lena Kjemsje citiraoпре 4 године
  afskaffet, dengang stædigheden blev afskaffet, og dengang uretfærdigheden blev afskaffet, hvorved meningsløsheden kom ind.
  – Det sidste Minde siger: spejl dig
 • Lena Kjemsje citiraoпре 4 године
  Der var sorger og bekymringer dengang, ja, men der var også værdier som vi ikke må slippe. I må genoplive dem og nedbryde denne kunstighed. Jeg har opretholdt livet, nu må I give menneskene mulighed for at vende tilbage

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)