Nøglen til din hjerne, Jørgen Svenstrup
da
Knjige
Jørgen Svenstrup

Nøglen til din hjerne

Čitajte
285 štampanih stranica
Spørg ikke, hvad mentaltræning kan gøre for dig. Spørg, hvad du kan gøre med mentaltræning. Hvis man spørger Jørgen Svenstrup, er det enkle svar: det meste.
I Nøglen til din hjerne forklarer Jørgen Svenstrup, hvordan de allerfleste med systematisk mentaltræning kan forandre deres liv. Det handler om at bearbejde de suggestioner og overbevisninger, vi går rundt med, så vi ikke hænger fast i overbevisninger som ”Jeg får aldrig et job” eller ”Jeg er sådan en, der går ned med stress.”
Bogen har to målgrupper. Den første er dem, der har været ramt af en eller flere psykiske ubalancer, fx stress, bekymringer, selvværdsproblemer eller angst. Den anden er dem, der har det godt og er tilfreds med livet, men ønsker at få det bedre eller har konkrete mål og ønsker, de vil opnå, fx drømmejobbet, vægttab, sunde kostvaner, bedre parforhold, mere sex …
Utisak
Dodaj na policu

Ostale verzije

Nøglen til din hjerne, Jørgen Svenstrup
Čitajte
579Čitalaca114Polica za knjige
0Utisaka
74Citata

Utisci

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Kako vam se svidela knjiga?

Prijavite se ili se registrujte
Anna Mai Jansen
Anna Mai Jansenje citiraoпре 3 месеца
Tænk, hvis vi har mulighed for at tillægge lyde – og alt andet, vi udsættes for i livet – præcis den værdi, vi vælger at tillægge det?
Christa
Christaje citiraoпре 5 месеци
en anden strategi og derfor også med et andet resultat. Et barn, der hører suggestionen for første gang og ubevidst eller bevidst siger til sig selv: „Det er løgn, det er ham, der er en idiot“, vil med lidt held kunne komme styrket ud af selv massiv mobning fra et enkelt individ, men det mest sandsynlige er, at vi som sårbare sociale væsener vil bukke under for udbredt mobning. En anden uheldig konsekvens af suggestionen er, at barnet på et tidspunkt påtager sig skylden for, at det bliver mobbet. „Det er jo min egen skyld,“ vil det sige til sig selv, „når jeg er en idiot, er det klart, jeg bliver mobbet.“ Mobning er derfor systematisk nedbrydning af individet, og jeg vil til hver en tid stå på mål for at kalde det overlagt mentalt mordforsøg.
Frk. Nielsen
Frk. Nielsenje citiraoпрошле године
Effekterne af mental afslapning er typisk bedre søvn, øget bevidsthed, mere indre ro og en højere pytgrænse, hvilket giver mange et umådeligt kvalitetsløft i livet
Hvordan virker hjernen?, Bookmate
Personlig udvikling, Tania Søgaard Straarup
Tania Søgaard Straarup
Personlig udvikling
  • 90
  • 146
Faglitteratur , RH
Personlig udvikling, Line Kirstine
Line Kirstine
Personlig udvikling
  • 39
  • 23
Mental sundhed , Camilla Pedersen
Camilla Pedersen
Mental sundhed
  • 12
  • 7
bookmate icon
Jedna cena. Obilje knjiga
Ne kupujete samo jednu knjigu već celu biblioteku… po istoj ceni!
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)