Morten Münster

Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag

Mennesker i den virkelige verden opfører sig nemlig ikke som de mennesker, vi bygger vores alle vore sædvanlige strategier til. Morten Münster omsætter de seneste 40 års forskning i menneskers adfærd til en lettilgængelig metode i fire trin — en helt konkret håndsrækning til alle ledere og medarbejdere, som leder efter alternativer til de gængse virkemidler.
319 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2017

Ostale verzije

Utisci

  Sidse Cordesje podelio/la utisakпре 5 месеци
  👍Vredna čitanja
  💡Poučna
  🎯Vredna čitanja
  🚀Čita se u jednom dahu

  Fantastisk bog og teori om adfærdsdesign som kan bruges i flere forskellige organisationstyper. Desuden skrevet på en underholdende, inddragende og lettilgængelig måde.

  Kaspar Holm-Petersenje podelio/la utisakпре 4 године
  👍Vredna čitanja
  💡Poučna
  🎯Vredna čitanja
  🚀Čita se u jednom dahu

  Forståelig sprog god fortælling holder dig fanget hele vejen

  Klaus Danmarkje podelio/la utisakпре 4 месеца
  👍Vredna čitanja

  Mange gode pointer som kan bruges i din ledergerning

Citati

  Mikkel Hallqvistje citiraoпрошле године
  Hvis folk ikke gør det rigtige, er det, fordi de mangler viden, eller fordi de er dumme, dovne eller bare ikke forstår, hvor vigtigt ’det her’ er. Så fortæller vi dem det bare igen. Og igen. Når de er ude af compliance, så træner vi dem igen.
  Sofie Hansenje citiraoпрошле године
  ”Vi vil kun få succes, hvis vi behandler mennesker, som de faktisk er, i modsætning til, hvordan vi gerne vil have, at de er. Hvis vi kombinerer denne meget simple og grundlæggende konservative tanke – følg den menneskelige natur – ved hjælp af alle fremskridtene i adfærdsøkonomi, så tror jeg, at vi kan skabe mærkbare forbedringer i menneskers velfærd og lykke og skabe et stærkere samfund, uden nødvendigvis at øge statens udgifter.”
  Charlotte Abrahamsenje citiraoпрошлог месеца
  Det var faktisk Obama, der i forbindelse med sin første valgkamp satte ’planlægningsintentionen’ på verdenskortet. Han var den første til at implementere adfærdsdesign overalt i sin valgkamp. Især i forbindelse med vælgermobilisering var han succesfuld. På et dedikeret site med navnet ’make a plan’ blev vælgere opfordret til at lægge en konkret plan for deres stemme. Hvornår på dagen ville de stemme? Hvilken rute ville de gå? Sammen med hvem ville de gøre det? Ideen bygger på flere studier af netop denne idé med at få mennesker til at planlægge deres intention

Na policama za knjige

  Sten Sagen
  Fagbøger
  • 96
  • 21
  Line Kirstine
  Kommunikation
  • 23
  • 14
  Rico Sørensen
  Projekt ledelse
  • 7
  • 6
  John Stilling Riisgaard
  Læst
  • 252
  • 5
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)