da
Knjige
Irene Oestrich

Slip bekymringerne

Det er naturligt at bekymre sig — men hvis bekymringerne tager magten fra os og bliver en stadig kilde til dårligt humør og indre uro, kan de stjæle livsglæden fra os.

I sin Slip bekymringerne viser psykolog Irene Oestrich gennem konkrete øvelser og teknikker, hvordan man giver sine tanker et kritisk eftersyn, hvordan man stopper den negative selv-snak, og hvordan man kan skabe optimal trivsel i sit liv.

For bekymringer er 'bare' tanker, og det er muligt at gøre op med de mønstre i tanker, følelser og adfærd, der hindrer os i at få det bedste ud af livet.

Fra bogens indhold:

“ Bekymringer hindrer ikke ulykker i at ske " Værdien i eget værd
“ Test dine tanker
" Strategier til indre balance og frihed i sindet
283 štampane stranice
Prvi put objavljeno
2011

Utisci

  Allan Kent Jeppesenje podelio/la utisakпрошле године
  💡Poučna

Citati

  Vivian Rasmussenje citiraoпре 4 године
  www. ppc.sas.upenn.edu/ppquestionnaires.htm
  Malene Trøsterje citiraoпре 3 месеца
  Det er tit tvivl, der får dig til at tøve, før du handler. Tvivl handler som bekymring mest om fremtiden og kan både være rationel og irrationel. Den irrationelle tvivl giver mange bekymringer.
  Mojo Adviceje citiraoпрошле године
  Negative tanker er svære at udrydde, og du kan ikke bare fjerne dem. De overtager hele dit sind og udgør en fjende i sig selv. Men det er ikke en fjende, du skal kæmpe imod. Det er der mange, der har prøvet, med det resultat, at man bliver trukket længere og længere ned i kviksandet. Du er nødt til at begynde med at acceptere dem, undersøge dem nøje, og så diplomatisk udfordre dem: Er det noget, du har beviser for? Hvilke beviser har du? Holder de? Er der noget, der beviser det modsatte?

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)