Sara Blædel

Pigen under træet

Vinder af Martha-prisen 2020

På Bornholm findes liget af skolepigen Susan, der forsvandt sporløst under en lejrskoletur i 1995. Liget har ligget gemt i en klippesprække i Ekkodalen under et myldrende dække af insekter.

Camilla Lind er tilbage på kriminalredaktionen på Morgenavisen og insisterer på at optrevle, hvad der egentlig skete, dengang Susan forsvandt. Da Camilla opsøger Susans gamle klassekammerat, Pia, for at få mere at vide, finder hun en familie knuget af sorg, fordi Pia samme morgen er gået i Dyndet og har druknet sig.

Louise Rick er på orlov fra sit job i Drabsafdelingen og er i utide blevet kaldt hjem fra sin jordomrejse, efter hendes bror har forsøgt at begå selvmord. Han er sønderknust, fordi hans kone, Trine, igen har forladt ham og deres to små børn. Louise prøver at hjælpe sin bror med at finde Trine, som ikke har givet lyd fra sig, siden hun forlod hjemmet.

I sin søgen blandt Trines ting finder Louise et gammelt klassebillede, og det går op for hende, at Trine i sin tid gik i klasse med Susan og Pia og var med på den lejrskoletur, hvor Susan forsvandt…
307 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2019

Slične knjige

Ostale verzije

Utisci

  Memsenje podelio/la utisakпрошле године
  👍Vredna čitanja

  Dejligt at Louise Rick er tilbage - dog ikke helt en krimi i vanligt niveau i serien, og slutningen er lidt “hovsa, men bestemt værd at læse.

  Flemming Thomsenje podelio/la utisakпре 3 месеца
  👍Vredna čitanja
  🚀Čita se u jednom dahu

  Lidt tung i starten, men efterfølgende meget svær at lægge fra sig.

  Karin Pia Stigfeldtje podelio/la utisakпре 4 месеца
  👍Vredna čitanja

  Super god bog

Citati

  Kirsten Baadsagerje citiraoпрошле године
  Han havde kun udsat sig selv for fare, og hun gav de mange år, hvor hun havde arbejdet i Drabsafdelingen, skylden for, at det lige nu virkede som en slags lettelse, at det ikke var gået værre.
  Karen Riise Hansenje citiraoпре 25 дана
  Så havde hun set på billederne fra deres sidste aften. Han havde forsøgt at forklare, og hun havde virkelig prøvet at forstå. Og måske havde Camilla ret. Det var faktisk ikke Eik, der havde gjort det forbi. Det var hende, der ikke kunne rumme at blive valgt fra, at føle sig sat til side. Så måske var hun kommet til at gøre det forbi, uden helt at forstå, hvad det rent faktisk var, han havde sagt.
  Hun hørte sin mor stå op og forældrenes stemmer inde bag den lukkede soveværelsesdør. Mikkel vendte sig i søvne.
  “Jeg savner jer,” skrev hun til Eik. Det var den første besked, hun havde sendt til ham, siden de skiltes, det var kun Jonas, hun havde skrevet sammen med. “Jeg håber, at I har det godt.”
  Hun sad og overvejede, om hun skulle tilføje et hjerte eller en kyssemund, da hendes mobil ringede.
  Louise rejste sig og gik ud i gangen, så Mikkel ikke vågnede. Først kunne hun ikke høre, om det var en mand eller kvinde, hun havde i røret. Stemmen var helt forvrænget af gråd.
  - Hallo, sagde hun. - Hvem taler jeg med?
  - Det er Mona, raspede stemmen, men Louise var klar over, at det ikke var Mona, der ringede, der var intet i den grådkvalte hulken, der havde noget at gøre med Monas lyse barnestemme.
  - Gerd? spurgte hun forsigtigt, og der blev stille, som om personen i røret kæmpede for at genvinde kontrollen. - Gerd! gentog Louise.
  - Ja, kom det uldent, men så begyndte gråden igen.
  Barbro Jørgensenje citiraoпре 25 дана
  Det havde hun absolut ingen erfaring med, og det eneste, der lige nu stod meget klart for hende, var, at hun egnede sig bedre til at befinde sig på den anden side.

Na policama za knjige

  Politikens forlag
  JP/Politikens Forlag
  • 1K
  • 357
  Helene Juul Jensen
  Krimi
  • 804
  • 174
  Lise Faber
  Vil læse
  • 558
  • 45
  karinagalaksen
  Sara. Blædel
  • 7
  • 20
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)